Alla inlägg den 21 april 2010

Av Fredrika - 21 april 2010 20:02

När jag satte mig här idag och tänkte få ihop ett litet inlägg tänkte jag först göra det väldigt seriöst med kladd på papper och sånt innan jag faktiskt skrev det här. Men den idén gav jag upp... Idag har vi haft teckenspråk och sen på eftermiddagen lyssnade vi på en föreläsning om fängelser. Hon som föreläste hade varit chef på ett fängelse i många år. Det var kul och intressant att lyssna på henne. Många bra frågor också.


Nästa torsdag kommer de nya tolk ettorna till skolan! De som har sökt till nästa termin! Det ska bli kul att träffa dem! Se hur de är, om de duger och får gå på skolan! :) Jag tror att det är meningen att vi ska ta hand om dem! Får väl se hur det slutar! De kanske blir avskräckta!


I helgen kollade jag och Robin på en dvd från UKM när jag var där och spelade och insåg att en som går i tolk 2 är uppe var med då! Det var kul! Att vi kände igen henne och att hon var där när vi var där! Haha! Vilket sammanträffande! :)


Kände verkligen för att skriva något men vet ju inte vad!!! Lite smått irriterande! Men om jag inte har något att skriva om får jag väl lägga ner och återkomma om jag faktiskt kommer på något som är värt att skriva ner.

Ovido - Quiz & Flashcards