Alla inlägg den 6 juni 2010

Av Fredrika - 6 juni 2010 12:10

Nu är nästan hela mitt rum nerpakat. Det känns ganska skönt att det börjar bli klart. Ska bara våttorka golvet och pack ner det jag ska ha i måndag, tisdag och onsdag i en väska så det ser snyggt ur imorgon när det blir besiktning av rummet. Men jag tror att det ska gå bra.


Hur har det varit sen i onsdags då? Jo, torsdagen ägnades åt packning och säng flyttning. I fredags åkte jag till Falun och kollade på hur det ser ut när det är Falukalas där. Mja... Det finns bättre stadaskalas. Men ändå. Sen sov jag i husvagn (Wow) och åkte hem på lördag kväll till Leksand. Men när jag kom till Borlänge blev det besvärligt för mina föräldrar åkte bil från Herrljunga och skulle komma och hämta upp mig i Leksand men tåger var 35 minuter sent från Borlänge så det slutade med att jag fick åka i skuffen från Borlänge till Västanvik. Det gick bra det med. De hade lånat en skåpbil så det fanns bara två platser. Det känndes lite som att åka tåg baklänges när man åkte så! Nu på morgonen har vi packat in allt i bilen och nu är de påväg tillbaka igen. Jag tror att det kommer gå bra!


Nu ska jag fortsätta med detta eviga packande. Det värsta är ju att man måste packa upp allt när man kommer hem också... Suck...

Ovido - Quiz & Flashcards