Alla inlägg den 27 september 2009

Av Fredrika - 27 september 2009 12:22

Nu är det hur längesen som hellst jag skrev. Förra helgen var jag på dövas dag. Det var roligt. Många utställare och väldigt trångt! Sen träffade jag ju syster också, det var det roligaste av allt!


Annars har veckan varit ganska lugn, våra lärare har varit sjuka mesta tiden, så vi har sysslat med självstudier.


Jag och en av mina grannar har varit ute och gått på eftermiddagarna... Näe, det har inte hänt särskillt mycket! Men nu har jag blivit sjuk också, så jädra typiskt.


Igår lyssnade och skrattade vi på/åt en i klassen. I fredags var det hockey i Leksan, så han åkte ner för att kolla på matchen, drack lite öl... sen när matchen var slut gick han till Leksands-baren. Och när alla skulle hem åkte han med... Men när han väl kommer till skolan kommer han på att han ju faktiskt har betalat in sig på Leksands-baren, så han traskar tillbaka... (6km...) När han äntligen kommit in till Leksand och Leksands-baren, dricker han några öl och sedan lessnar han och börjar dra sig hemmåt... På vägen hem hittar han en cykel som han snor och börjar cykla... Men åt fel håll... När han kommit på att han cyklar åt fel håll ska han vända, men i hans tillstånd går det tydligen inte så bra, för han vurpar... Och klockan 10:30 ringer han på  min dörr... På morgonen, men jag låg ändå och sov... Och ringkockorna på  skolan är ju inte direkt diskreta. Det vibrerar  i sängen, pinglar och blinkar jätteskarpt. Inte roligt! När jag öppnar undrar han om det finns något kvar av kakan vi bakade i fredags... Jag blev bara lite smått irriterad. Och han hade inte ens nyktrat till, det var  roligt att se när han tog korridoren  från kant till kant!:) 


Nä, nu  borde jag gå och fixa  något  att käka. Fast jag vill egentligen inte...

Ovido - Quiz & Flashcards