Alla inlägg under juni 2010

Av Fredrika - 9 juni 2010 18:00

Sitter på tåget påväg hem nu. Har slutat skolan idag. Känns ganska skönt faktiskt, känner att jag inte kan ta in mer fakta nu. Behöver en liten paus att bearbeta allt först.


I helgen kom ju mina föräldrar och hämtade nästan alla mina saker. Det blev tomt men samtidigt var det skönt att bli av med sakerna, så man kunde städa ordentligt.


I måndags eftermiddag kom underbara Robin till Västanvik och hjälpte mig att göra mig fin till avslutningsmiddagen på kvällen som hade temat kungligheter. Det var en rolig och trevlig kväll. Lite för lång, plus att två i min klass var lite för fulla så man fick skämmas endel för dem, men annars var det jättetrevligt!


I Tisdags hade vi gemensamma aktiviteter på eftermiddagen i form av lekar. Det var inte alls kul. Inte kul alls. Mycket roligare och trevligare att umgås med Robin.


Idag har vi haft själva avslutningen. Den var ganska kul. Men drog över en timme så det blev väldigt tajt med maten och vi hann inte säga hej då ordentligt. Det var synd. Men de flesta träffar man ju i höst igen. :)


Nu ska jag ta ledigt och bara vila mig och göra roliga-må-bra-saker, för det behöver jag!!!


Kramar

Av Fredrika - 6 juni 2010 12:10

Nu är nästan hela mitt rum nerpakat. Det känns ganska skönt att det börjar bli klart. Ska bara våttorka golvet och pack ner det jag ska ha i måndag, tisdag och onsdag i en väska så det ser snyggt ur imorgon när det blir besiktning av rummet. Men jag tror att det ska gå bra.


Hur har det varit sen i onsdags då? Jo, torsdagen ägnades åt packning och säng flyttning. I fredags åkte jag till Falun och kollade på hur det ser ut när det är Falukalas där. Mja... Det finns bättre stadaskalas. Men ändå. Sen sov jag i husvagn (Wow) och åkte hem på lördag kväll till Leksand. Men när jag kom till Borlänge blev det besvärligt för mina föräldrar åkte bil från Herrljunga och skulle komma och hämta upp mig i Leksand men tåger var 35 minuter sent från Borlänge så det slutade med att jag fick åka i skuffen från Borlänge till Västanvik. Det gick bra det med. De hade lånat en skåpbil så det fanns bara två platser. Det känndes lite som att åka tåg baklänges när man åkte så! Nu på morgonen har vi packat in allt i bilen och nu är de påväg tillbaka igen. Jag tror att det kommer gå bra!


Nu ska jag fortsätta med detta eviga packande. Det värsta är ju att man måste packa upp allt när man kommer hem också... Suck...

Av Fredrika - 2 juni 2010 20:10

Nu har jag packat i princip hela mitt rum. Det gick till slut. Men inte det som står på skrivbordet. Fast det kan jag inte göra förrän mina föräldrar kommer för jag har inget mer att packa i.


Idag har vi haft kommunikationsövningar... Det var sådär kul. Sådana som man har gjort sen högstadiet. Men det gick bättre än vanligt i alla fall! Är trött nu så jag tror nästan att det snart är dags att lägga sig och vila i alla fall. Har inte sovit så bra de senaste nätterna så jag får väl ta igen det snart innan jag klappar ihop!


Av Fredrika - 1 juni 2010 16:46

Jag har börjat packa inför sommaren. Fyyy vad tråkigt det är att packa. Vad svårt det är att bestämma vad som ska vara kvar i sommarförrådet också... Borde väl egentligen packa nu med men jag tog en paus på sisådär en timme till typ fem timmar... Eller nåt... Typ... Tänkte att jag skulle få färdigt så mycket som möjligt innan föräldrarna kommer men i min takt lär det inte gå, packade en låda igår på fem timmar. Ingen turbo där inte...


Nu ska jag gå och laga mat för min pojkvän tyckte inte att det räckte med knäckebröd som kvällsmat...

Ovido - Quiz & Flashcards