Alla inlägg under augusti 2009

Av Fredrika - 24 augusti 2009 21:13

Nu har jag äntligen landat i Västanvik! Jag har fått ett jättefint rum. Det ligger på andra våning så jag har en liten balkong, toaletten är stor och det finns två speglar där inne! Rena lyxen! Alla här är jättesnälla och trevliga, och alla pratar teckenspråk! Man ser folk som tecknar till varandra hela tiden! Rummet är möblerat i gult, väggarna är gula och stolen. Kanske inte min favoritfärg men det får duga! Det finns två sängar, så nu kan folk komma och hälsa på! Men jag vill nog skaffa lite mer prylar så det blir lite mer hemtrevligare! Som det är nu, är det ganska opersonligt. Om man står och tittar ut på balkongen ser man faktiskt lite av Siljan, så nu mera har jag sjö utsikt! Det är jättenära till sjön så dit kommer jag att gå ofta, för det var så fint där! I dag har det mest varit information och på kvällen hade vi grillkväll! :) Mysigt och roligt! Har fått jättetrevliga grannar så dem kommer jag nog att umgås Endel med!

Av Fredrika - 23 augusti 2009 15:14

Precis stannat i kopparberg! Bara en halv timme försenat, vi borde klara oss hela vägen till leksand! Vi kommer närmare och närmare målet! :)

Av Fredrika - 23 augusti 2009 12:07

Nu ni kära vänner är jag påväg! Precis just nu i skrivandets stund är jag i laxå, så det är ett bra tag kvar! Än så länge känner jag mig lugn! Får se hur länge det varar!

Mmm

Av Fredrika - 22 augusti 2009 18:30

Mmm. Det har varit en sån där mysig dag med hela familjen idag! Och så har jag packat klart det sista! Känns skönt! Ska bli så otroligt Gött att åka ifrån den här sketna stan! Längtar nästan ihjäl mig! Nu ska jag gå och hitta på bus! :)

Åh

Av Fredrika - 22 augusti 2009 08:20

EN DAG KVAR TILLS JAG STICKER!!!

Av Fredrika - 21 augusti 2009 14:43

Begravningen var riktigt fin. Kyrkan i Vesene är så liten så det blev väldigt mysigt. Vackert. Men alla vi fyra barnbarn grät så tårarna sprutade. Tror inte det finns fler tårar hos någon av oss. Sen började änglarna att gråta som pappa säger, det började regna... Sen åt vi smörgåstårta hos morbror. Morfar sa alltid att vi skulle fira efter hans begravning istället för att sörja, så vi lydde och hade det Väldans trevligt. Det var bara hans barn och barnbarn, hans yngsta bror och mormors syster som var med idag. Jag gillar morfars bror, han är både lik och olik morfar på ett bra sätt!

Av Fredrika - 21 augusti 2009 07:31

Oj... Idag är det Dagen... Dagen då begravningen är... Har inte fattat att det är såhär stort... Inte direkt någon glad dag.

Av Fredrika - 20 augusti 2009 21:32

Idag har det hänt mycket! Gjorde en liten lyx spa behandling i morse hemma, tyckte att jag behövde det! Sen blev det lunch och prat i telefonen med syster och sedan med mormor! Åkte iväg till pappa och hämtade frisyr gelé och sedan vidare till mormor. Mormor hade packat fika korgen så vi åkte till kyrkoruinen i säm! Väldans mysigt och gott! Fick med mig näringsdrycker hem och väl hemma kom syster! Hon har varit i härnösand jättelänge känns det som! Kakbak och iväg med kakan till min morbror för vi ska vara där efter begravningen imorgon. Ganska bra dag med andra ord, fast har varit ganska depp hela dagen ändå. Men det blir väl så ibland! Jaja, får väl hoppas att det går bra imorgon. Å att inte morfar vägrar gå in i kyrkan eller nåt, typ gör hål i botten på kistan eller nåt... Han gillade ju aldrig att gå dit... Men en sista gång ska han väl klara.

Ovido - Quiz & Flashcards