Alla inlägg den 27 april 2009

Av Fredrika - 27 april 2009 17:49

Happ, då var det gjort... Är påväg till öret nu.


Måste få ur mig lite av min dag, så här kommer den: tåget gick tio i sex så då var jag faktiskt vaken och klar! Kompis skulle också med det tåget! Kul! Blev överraskad! :) Fast kompis skulle inte åka lika långt som mig, och verkade väldigt trött! Sen var det tågbyte i hallsberg, och sedan borlänge. När vi kom fram till leksand hämtade skolan i minibussar! Var en trevlig tur ut till skolan! Var lite information först, sen var det mat och efter det dags för samhällsprov och svenskaprov. Samhällen gick skit, var typ frågor som "vilka partier sitter i sveriges regering? Vilka är de fyra grundlagar? Vad har kommunerna för rättigheter?" osv. Kanske inte så svåra frågor, men jag har inte läst samhäll på ett år, så jag har ju glömt alltihop! Svenskan gick bättre, ordkunskap, synonymer, berätta om sin favorit bok och lite sånt. Sen missade jag själva teckenspråksprovet :( ganska dumt. Men jag var tvungen att åka med bussen som gick till borlänge, efter bussen var det tåget till avesta krylbo, och nu sitter jag på tåget till örebro.


Förutom att jag inte tror att jag kommer komma in i västanvik så var det jättefint där, kan mycket väl tänka mig att gå där. Låg precis vid siljan! Gör-snyggt! Fick i alla fall prata en massa teckenspråk! Var bara tolkutbildningen som var för hörande, så det var mycket tecknande! Och det gick fort vill jag lova! :)


Imorgon är det ny dag och nya prover! Örebro som gäller, tror att det är ännu svårare prover där, men jag får väl se hur det går, kommer jag inte in så har jag iaf försökt! Nu ska jag snart sova tror jag! Är jättetrött!

Ovido - Quiz & Flashcards