Alla inlägg den 9 juni 2009

:(

Av Fredrika - 9 juni 2009 20:18

Mamma och mormor har varit hos morfar idag. Han hade varit ganska pigg och pratglad. Men vi vet inte riktigt om han antingen inte har förstått hur mycket cancer han har, eller om han spelar ett spel. För på honom så verkar det som om det bara är lymfan, men alla vi har ju sett bilderna. Det är fyra a4 sidor mer bilder över hans bröstkorg och det är tumörer överallt. Idag hade han pratat om att åka hem också, för han skulle skjuta deras hund. Tror att han är vimsig i huvudet.


Något jag inte förstår är hur han inte kan ha en enda liten metastas i lungorna. Han började nämligen röka "i sin ungdom" och slutade när han var 65, nu är han 85 och hans lungor är hur friska som hellst. Detta är ett mysterium för mig.


Nu hade han fått medicin så han var inte så hes längre, antagligen mängder av cellgifter, han hade inte en aning. Det har nämligen suttit en ganska stor tumör på halsen som har gjort att han har varit jättehes och det har antagligen tryckt på så att det har varit svårt att äta för han har i princip bara ätit soppa. Men det har han inte sagt något om...


Ska nog åka till mormor imorgon igen, vet inte riktigt har inte bestämt än. Får väl ringa och se hur det är med henne först.

...

Av Fredrika - 9 juni 2009 16:39

Han har inte ont. Det är jävligt skönt att veta. Nu ska jag krypa ner i sängen och deppa ihop.

Ovido - Quiz & Flashcards