Alla inlägg under maj 2009

Av Fredrika - 25 maj 2009 14:00

Vårkonsert ikväll! Det kommer bjudas på på massor av musik! Bland annat aladdin! Den är riktigt häftig! Får väl snart börja titta på vad jag ska ha på mig! Det kanske är någon som vet hur nojig jag är! :) svart och vit klädsel dessutom! Gör inte saken enklare! Kände för något somrigt, kanske klänning! :)

Av Fredrika - 24 maj 2009 16:58

Igår var en riktig toppen dag! Kvällen bjöd på mycket mys! Tacos, poppcorn och något att dricka, allt detta smaskade vi i oss i soffan framför tv:n. Gott & mys! :)

Av Fredrika - 23 maj 2009 14:56

Idag har jag inhandlat: en roller, 3 underkläder, 2 linnen, shorts, 2 par strumpbyxor, capribyxor, 4 färgburkar, 6 målardukar och en pensel.

Av Fredrika - 22 maj 2009 20:50

Idag var sista dagen på praktiken. Det firades med kalas! Men inte för att jag slutar utan för att en av de som är där har fyllt år! Det var jättelyckat! Alla var glada och hungriga! :) synd bara att det var sista dagen! Kan verkligen tänka mig att jobba kvar där länge till! Men som tur är glömde jag mina tofflor och de hade inte hunnit renskriva mitt omdöme så jag har ju anledning att komma tillbaka snart! :)


Nu om något helt annat! Igår pastade jag ju en tavla, och idag när jag kom hem målade jag den och nu har den torkat och jag har pillat bort pastan... Och den blev ursnygg! Det ser ut som att det ligger plattor på tavlan, den blev liksom tre dimensionell! Gör-häftigt! Så imorgon bär det av till borås för att shoppa både färg och dukpannå! Till fler sådana här gör-bra tavlor! Kommer bli pank, men det är det värt!


Spelningen imorgon är förresten inställd, synd. Men på måndag och nästa lördag har jag fortfarande spelninar kvar! Kanske kommer till någon mer! Vem vet?! Ha en trevlig kväll! Det ska i alla fall jag ha! :)

Av Fredrika - 21 maj 2009 18:03

Haha! Dagens kommentar: "det syns på dig att du är förkyld." och jag tänker att Shit, snor i näsan eller något, men ser ut som ett frågetecken och säger jaha?! Får svaret "ja, du ser lite täppt ut..."

Av Fredrika - 21 maj 2009 13:43

Nu kan jag ta det lugnt ett tag! Har gjort pastareservage på två tavlor nu och lagt dem på tork. De kommer väl ligga där tills imorgon antagligen. Så nu kan jag hitta på något roligt medans jag väntar!


Spelade bas tills fingrarna började blöda i morse med! Måste ju öva inför nästa lördag! Kanske ska måla lite till, men har lite idé torka just nu... Någon som har något bra förslag?!

Av Fredrika - 20 maj 2009 18:45

När jag blir stor ska jag lära mig att spela yllemössa-komp på trummor! Nästa lördag blir det långkalsong komp på bas. Alla är välkomna att lyssna på lilla mig då!

Av Fredrika - 20 maj 2009 17:53

Idag har det varit en bra dag! Lite mycket regn imorse bara. Kasta boll var dagens projekt! Till kvällsmat serveras ugnsstekt potatis och sallad! Perfekt diet!

Ovido - Quiz & Flashcards