Alla inlägg under juli 2009

Av Fredrika - 22 juli 2009 20:36

Jahaja, gott folk. Idag har det blivit ett besök i den stora staden Alingsås. Det var ett tag sen nu, men väldigt roligt! :) Har faktiskt saknat det lite! Sen åkte jag hem åt och sov en stund. Efter tuppluren var det dags för mera jobb! Hände inte ett skit i kväll. Trist, gick tidigare gjorde jag med, fy på mig! Imorgon bär det av till Göteborg!!!!! Ska bli ur-kul! Och på fredag ska jag bara vila och ta det lugnt, för det var längesedan nu! Har jobbat lite väl mycket (som vanligt!) på sista tiden, men har fortfarande den jobbigaste veckan kvar, nästa vecka. Jobbar alla dagarna... Tre nätter... Pust. Men det ska jag ignorera ett tag till!

Av Fredrika - 21 juli 2009 21:23

Har varit på Dammen idag. Det blev nästan hela dagen till slut! Morfar var grinig och hängig på förmiddagen, åt lika dåligt som vanligt. Sen vid fyra klämmer han ur sig att han har gör-ont och har haft det hela dagen och natten...


Sånt blir jag så jävla förbannad på. Hur fan ska vi kunna veta när han behöver mer morfin och mer hjälp om han inte säger något?! Varför vill han inte ha någon hjälp??? Det har blivit så tråkigt nu också för han bara ligger ner och gör ingenting, tvärt emot sitt gamla jag. Han var mer rastlös än mig innan! Och nu bryr han sig inte om något längre, inte intresserad av nåt. Känns som om han har gett upp... Men varje gång det kommer en sköterska då mår han så bra, då är det inget fel på honom. Är lite smått irriterad på honom nu, ibland beter han sig som en barnunge fast han är 85!!! Men det brukar ju faktiskt vara så att man backar i ålder när man blir gammal. Men mormor och Bingo var i alla fall glad att jag kom! :) Bingo var extra glad, för han fick följa med på en promenix! Usch nu blev det ett sånt där tråk inlägg igen, skulle bara varit lite arg sen skulle jag skrivit om något helt annat, men nu försvann den lusten! Så då Skiter jag i det!

Av Fredrika - 20 juli 2009 21:16

Nu på kvällen har jag kollat igenom ALLA mina målningar/tavlor/teckningar/foton mm. Och det är inte lite saker jag har gjort! MÄNGDER!!! Det bara vällde fram! Fattar inte hur det kunnat bli så många! När jag tittade på allt och verkligen såg vad jag har skapat blev jag ganska nöjd! Det är faktikt inte så dåliga saker! Endel är riktigt fina! Fick faktiskt för första gången i hela mitt liv lust att visa upp dem för andra! Typ utställning! Jag måste blivit sjuk! Skulle vara roligt att göra det sista innan man flyttade! Insåg också att jag gjort tavlor och konstverk av allt, verkligen allt! Till exempel glas, gamla böcker, tidnings urklipp, presentpapper, skokartonger, sand, grus, tärningar till och med min student mössa har jag gjort konst utav! Jag kanske skulle satsat mer och blivit en riktig konstnär! Undrar hur långt man kommit!

Av Fredrika - 19 juli 2009 20:33

Har kollat på filmen "p.s I love you" den var faktiskt bra, sådär lagom fin! Gillar inte kärleksfilm annars, men den här var annorlunda! Fin liksom! Annars har jag inte gjort så mycket idag, klippt håret, bakat en banankaka och läst! Är snart färdig med boken!

Av Fredrika - 19 juli 2009 07:35

Nu slutar jag snart! Ska åka om mormor på vägen hem och hämta potatis! Sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen! Kanske kolla på en film, det är lite lagom ansträngande! Är inte så trött som jag skulle kunna vara, natten har varit lugn! Sådana nätter gillar jag! :)

Av Fredrika - 18 juli 2009 21:27

Jaha, då börjar nattandet igen! Vi har småtittat lite på sommarkrysset. Läste i tidningen idag att han var såå nervös, och det märktes sannerligen! Helt kasst dåligt tyckte vi båda. Annars har det bara varit jag och personen jag hjälper i Borås. Båda var på strålande humör i morse men sedan dalade det allt eftersom. Tråkigt när det regnar hela tiden tycker jag. Bakade en kaka efter frukost, sen höll det faktiskt upp, så vi gick till Netto och sedan långa vägen till hulta affären och sen hem igen! Efter det var du dags för våran siesta! Sen blev det mat! Smarrigt tyckte jag, men det var jag tydligen ensam om! Fick bara i tjejen tre skedar. :( Sen gick vi ut i regnet! Hon älskade det! Skrattade högt hela vägen! Efter promenixen var det hennes tur att motionera så jag tog fram den gröna gympa mattan, men istället för att krypa runt la hon sig och sov! När tuppluren var över fick vi ny energi så vi Traskade runt ute i duggregnet denna gången (öste ner förut) och kikade på snygga lyxhus! Sen var det kvällsmat och snart ska vi sova! Härlig dag jag har haft! Fast i morse (middag för mig som varit uppe tidigt (-; ) när jag var som rastlösast skickade jag ut mass sms, men alla hade fullt upp, det var tråkigt... Nästa gång är ni välkomna hit! Haha!

Av Fredrika - 18 juli 2009 14:04

GRATTIS mormor! Idag fyller du 80 år! :) grattis, grattis, grattis!!!!

Av Fredrika - 17 juli 2009 21:08

Idag har jag och mamma varit i Skara. Vi började med att gå i min älsklings affär slöjddetaljer! Är en helt fantastisk affär! Jag blev ruinerad på kuppen, men det är smällar man får ta! Köpte i alla fall endel bra saker! :) sen åkte vi fram i Skara och fikade för mitt blodsocker hade sjunkit... Vi hann med att strosa runt och ta massa kort i forntidsbyn och museét också, sen var jag hungrig så vi åt smörgåsar på ett café. På hemvägen tog vi en tur på hjula, men de hade inget intressant där! Vi hann med två stopp till på vägen hem och fler kort blev tagna, även en liten fika paus! Men nu orkar jag inte tänka mer! Ska nog faktiskt lägga mig för ska jobba i Borås imorgon, så jag behöver vara pigg! :)

Ovido - Quiz & Flashcards